|
www.Pescar-Sportiv.ro Pescuitul sportiv in România
|
Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Sionut

Data înscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 2431 Locație: Popesti
|
Trimis: Fri Feb 22, 2013 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alexandru Brad a scris: | Buna seara
numele meu este Alexandru Brad, sunt din Bucuresti, am 31 de ani si sunt un impatimit al pescuitului la crap. Cat de curand sper sa iasa si carnetul de membru al asocatiei pescar sportiv.
Va salut pe toti. |
Bine ai venit.
Pasionat si de concursuri la crap ? _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
Alexandru Brad

Data înscrierii: 20/Feb/2013 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Fri Feb 22, 2013 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sionut a scris: | Alexandru Brad a scris: | Buna seara
numele meu este Alexandru Brad, sunt din Bucuresti, am 31 de ani si sunt un impatimit al pescuitului la crap. Cat de curand sper sa iasa si carnetul de membru al asocatiei pescar sportiv.
Va salut pe toti. |
Bine ai venit.
Pasionat si de concursuri la crap ? |
Da, pasionat, am la activ 2 concursuri pe Tancabesti in ultimile 16 luni si cateva " amicale ". Am vazut concursul organizat de APS pe Greaca, dar din pacate in perioada aceea sunt plecat din tara. Cu cea mai mare placere sunt deschis la orice fel de propunere.
La concursul de pe Magura 9, daca doriti, va pot ajuta cu cateva sfaturi pentru ca anul trecut am avut in jur de 25 de partide pe aceasta balta. Este balta de " suflet ". fiind foarte aproape de socrii si asa impac si capra ( sotia ) si varza ( pescuitul ) !!!
Urmaresc in detaliu participarile cluburilor la pescuit in CN si alte concursuri si stilurile lor de pescuit.
Oricum la Magura nu scapati de mine si voi fi si eu prezent pe balta, o vizita de cunoastere si socializare.
Stima. _________________ C.S. APS
alexandru.brad@hotmail.com
alexandru.i.brad@gmail.com
0721.43.00.83 |
|
Sus |
|
 |
Sionut

|
Trimis: Fri Feb 22, 2013 11:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu placere te asteptam . Si cu vizita si cu sfaturile.  _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
Alexandru Brad

Data înscrierii: 20/Feb/2013 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sat Feb 23, 2013 11:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca exista vreo intalnire " tehnica " a craparilor din cadru APS va rog sa ma anuntati, pentru ca imi doresc sa particip si eu.
Stima. _________________ C.S. APS
alexandru.brad@hotmail.com
alexandru.i.brad@gmail.com
0721.43.00.83 |
|
Sus |
|
 |
Sionut

|
Trimis: Tue Feb 26, 2013 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Alexandru Brad a scris: | Daca exista vreo intalnire " tehnica " a craparilor din cadru APS va rog sa ma anuntati, pentru ca imi doresc sa particip si eu.
Stima. |
Salut,
la urmatoarea te chemam. _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
 Blocked registrations / posts: 142942 / 0
|