Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
rege Vizitator
|
Trimis: Tue Apr 08, 2008 8:45 pm Titlul subiectului: cercani,balta buna de crap |
|
|
am fost sambata la vestitul cercani,,(din curiozitate), am plantat la boiles-uri si porumb, slabe capturi,in schimb prietenul meu a dat batraneste la rama si la topit,am luat in jur de 10 kg eu si vre-o 18 kg prietenul meu,a tras frumos la rama, cea mai mare captura a fost de 4 kg.o sa incerc si branestiul joi sau vineri.daca merge vre-o balta dati-mi si mie un semn.mersi |
|
Sus |
|
 |
Sionut

Data înscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 2431 Locație: Popesti
|
Trimis: Tue Apr 08, 2008 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ai luat 10 kg si a fost slab, cat inseamna bine  _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
rege Vizitator
|
Trimis: Tue Apr 08, 2008 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sionut a scris: | daca ai luat 10 kg si a fost slab, cat inseamna bine  |
ma refeream si la capturi mai mari,daca vreau sa ma distrez ma duc pe movilita si iau mai mult daar marunt. intra in mesul meu pe regishor@yahoo.com ca sa vb. mai multe |
|
Sus |
|
 |
rege Vizitator
|
Trimis: Tue Apr 08, 2008 8:57 pm Titlul subiectului: ps: am luat 3 bonuri |
|
|
la 12 scule bagate cred ca e putin 10 kg. nu mai spun ca am consumat 2 acumulatori la barcuta ptr.nadit |
|
Sus |
|
 |
Sionut

|
Trimis: Tue Apr 08, 2008 9:14 pm Titlul subiectului: Re: ps: am luat 3 bonuri |
|
|
rege a scris: | la 12 scule bagate cred ca e putin 10 kg. nu mai spun ca am consumat 2 acumulatori la barcuta ptr.nadit |
daca citeai ce am spus eu referitor la balta, ai fi vazut ca am zis ca mananca in mal si ca am luat la rama si porumb.Dar daca va tine caldura asta, va incepe si la boilies cu siguranta. _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
rege Vizitator
|
Trimis: Tue Apr 08, 2008 9:24 pm Titlul subiectului: Re: ps: am luat 3 bonuri |
|
|
Sionut a scris: | rege a scris: | la 12 scule bagate cred ca e putin 10 kg. nu mai spun ca am consumat 2 acumulatori la barcuta ptr.nadit |
daca citeai ce am spus eu referitor la balta, ai fi vazut ca am zis ca mananca in mal si ca am luat la rama si porumb.Dar daca va tine caldura asta, va incepe si la boilies cu siguranta. |
ai fost pe cercani? |
|
Sus |
|
 |
rubliov

Data înscrierii: 16/Dec/2007 Mesaje: 837 Locație: bucuresti
|
Trimis: Wed Apr 09, 2008 6:38 am Titlul subiectului: |
|
|
raspund eu:a fost si a luat peste 70kg!au dat cu 4 lansete ,el si cumnatul lui. _________________ corzi de chitara
Ultima modificare efectuată de către rubliov la Tue Apr 15, 2008 2:38 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
george_gre
Data înscrierii: 12/Jan/2008 Mesaje: 249
|
Trimis: Thu Apr 10, 2008 8:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut rege te superi daca te intreb in ce loc ai pescuit Simbata?
La prima casuta?
Cat despre Ionut cred ca mai stiu maxim 20 de pescari asa CORECTI si CINSTITI.
Azi m-am intors dupa balta si pot spune ca toata lumea a prins crap cu mici exceptii.Fane azi a gonit 6 pescari veniti pe capatuiala.
Sanatate.George |
|
Sus |
|
 |
rege Vizitator
|
Trimis: Thu Apr 10, 2008 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
george_gre a scris: | Salut rege te superi daca te intreb in ce loc ai pescuit Simbata?
La prima casuta?
Azi m-am intors dupa balta si pot spune ca toata lumea a prins crap cu mici exceptii.Fane azi a gonit 6 pescari veniti pe capatuiala.
Sanatate.George |
am dat chiar dupa ultima cabanuta, am vb. si cu patronul,,, a fost fain.cat despre ionut ma abtin sa fac comentarii |
|
Sus |
|
 |
cezar dan chioibasu

Data înscrierii: 06/Dec/2007 Mesaje: 2409
|
Trimis: Thu Apr 10, 2008 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
rege a scris: | george_gre a scris: | Salut rege te superi daca te intreb in ce loc ai pescuit Simbata?
La prima casuta?
Sanatate.George |
am dat chiar dupa ultima cabanuta, am vb. si cu patronul,,, a fost fain.cat despre ionut ma abtin sa fac comentarii |
E bine ca te abtii sa faci comentarii despre Ionut; cel putin nu te mai faci de ras !
Iar persoana care ti-a raspuns mai inainte ( george_gre) este chiar patronul baltii Greaca ( Cercani ).
Ce-ar fi sa mai lasi nitel din aroganta ?
Mai ales ca pari destul de " subtirel " ! |
|
Sus |
|
 |
rege Vizitator
|
Trimis: Thu Apr 10, 2008 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
cezar dan chioibasu a scris: | rege a scris: | george_gre a scris: | Salut rege te superi daca te intreb in ce loc ai pescuit Simbata?
La prima casuta?
Sanatate.George |
E bine ca te abtii sa faci comentarii despre Ionut; cel putin nu te mai faci de ras !
Iar persoana care ti-a raspuns mai inainte ( george_gre) este chiar patronul baltii Greaca ( Cercani ).
cezarele,cred ca ai tu impresia asta ca sunt arogant,din contra,cat despre subtirel nu cred ca sunt. in privinta d-lui george imi cer scuze daca am deranjat cumva
Ce-ar fi sa mai lasi nitel din aroganta ?
Mai ales ca pari destul de " subtirel " ! |
|
|
Sus |
|
 |
crap-one
Data înscrierii: 04/Mar/2008 Mesaje: 181 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mon Apr 14, 2008 7:59 pm Titlul subiectului: . |
|
|
mi-a fost stearsa ultima postare? daca DA..de ce? _________________ Cristi "mosharu" Surdu
CRAP-ONE TEAM
CLUBUL PESCARILOR |
|
Sus |
|
 |
mr marinel

Data înscrierii: 04/Dec/2007 Mesaje: 2207 Locație: Bucuresti-Romania
|
Trimis: Mon Apr 14, 2008 10:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cristi mai scri-o inca o data. |
|
Sus |
|
 |
Sionut

|
Trimis: Tue Apr 15, 2008 9:42 am Titlul subiectului: Re: . |
|
|
crap-one a scris: | mi-a fost stearsa ultima postare? daca DA..de ce? |
eu unul n-am sters-o. _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
crap-one
Data înscrierii: 04/Mar/2008 Mesaje: 181 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Tue Apr 15, 2008 2:35 pm Titlul subiectului: . |
|
|
...nu mai scriu nimic. Era o intepatura la userul "rege" care zicea ca pescuieste cu...12 lansete  _________________ Cristi "mosharu" Surdu
CRAP-ONE TEAM
CLUBUL PESCARILOR |
|
Sus |
|
 |
|